To πρόγραμμα

Ενημερώθηκε: Μαι 18


GIMME SHELTER

FILM FESTIVAL TECHNOPOLIS EDITION

11-12-13 IOYNIOY 2021


Ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε ξανά! Το Gimme Shelter Film Festival έρχεται στη μεγάλη σκηνή της Τεχνόπολης, για 3 μαγικές βραδιές γεμάτες κινηματογράφο και μουσική! Gimme Shelter Film Festival Technopolis Edition Παρασκευή 11, Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Κεντρική Αυλή) Το Gimme Shelter έρχεται στην Τεχνόπολη, για την απόλυτη καλοκαιρινή μουσική / κινηματογραφική εμπειρία, κάτω από τα αστέρια! Το Gimme Shelter έρχεται στην Τεχνόπολη, με μοναδικές πρεμιέρες, απίστευτα live, ξεχωριστούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις! Από τις 11 ως τις 13 Ιουνίου θα ξαναβρούμε το χαμένο μας vibe, θα διασκεδάσουμε και θα μαγευτούμε, στο καλύτερο GSFF που έγινε ποτέ!


Ακολουθήστε το φεστιβάλ σστο Instagram και το Facebook για να μάθετε πρώτοι τα ονόματα των καλεσμένων κάθε μέρας και να ενημερώνεστε μέσα από τις καθημερινές αναρτήσεις, ή εγγραφείτε στις ενημερώσεις του.


Παρασκευή, 11/6: Phil Lynott: Songs For While I’m Away


Πανελλήνια Πρεμιέρα


Μ. Βρετανία, 2019 | 113’


Σκηνοθεσία; Emer Reynolds


Η ταινία που ανοίγει το GSFF Technopolis Edition αφηγείται την ιστορία ενός μαύρου αγοριού που γεννήθηκε στην Αγγλία και ανδρώθηκε στο εργατικό Δουβλίνο των 50’s, για να γίνει ο μεγαλύτερος ροκ σταρ της Ιρλανδίας. O Philip πατέρας, σύζυγος, φίλος, γιος, ροκ σύμβολο, ποιητής και ονειροπόλος, μέσα από διηγήσεις του ίδιου, αποκλειστικές μαρτυρίες, αρχειακό υλικό που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, αλλά και τα εμβληματικά τραγούδια του.

Πρόγραμμα Ημέρας | ΕισιτήριαΣάββατο, 12/6: Don't Go Gentle: A Film About IDLES


Πανελλήνια Πρεμιέρα


Ηνωμένο Βασίλειο, 2020 | 75 '


Σκηνοθέτης: Mark Archer


Μια ιστορία για το πώς μπορείς να αντλήσεις δύναμη από την αίσθηση πως είσαι ευάλωτος. Δεσμοί φιλίας, αντιξοότητες, μάχη για να βρεις τη θέση σου και να καθιερωθείς, καθώς η ίδια η ζωή σου βάζει εμπόδια. Η ταινία ακολουθεί τους IDLES στην 10ετή πορεία τους μέσα σε ένα διχασμένο πολιτικο-κοινωνικό περιβάλλον που εντελώς απρόσμενα λειτούργησε ως έμπνευση και συνεκτικός παράγοντας, για την δημιουργία γύρω τους μιας μεγάλης διεθνούς κοινότητας.


Διαπιστώνοντας την τρωτότητά τους μέσα από τις εμπειρίες, τους στίχους και τη μουσική τους, ανακαλύπτουμε το πώς αυτά τα πέντε άτομα απέκτησαν μια μοναδική σύνδεση με χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μια σχέση που εξελίσσεται σε κάτι θαρραλέο και θετικό.

Πρόγραμμα Ημέρας | Εισιτήρια


Κυριακή, 13/6: Η Εποχή της Άρνησης του Θανάτου


Η καθιερωμένη ματιά του GSFF στην ελληνική παραγωγή, είναι μία κοινωνική και ιστορική ανάλυση της ελληνικής αγγλόφωνης rock σκηνής από τα 90’s μέχρι και το 2020. Στις 13 Ιουνίου θα δούμε, πρώτοι σε όλο τον πλανήτη, τους πρωτoπόρους και πρωταγωνιστές της σκηνής Planet of Zeus, 1000mods, Nightstalker, Deaf Radio και Whereswilder, να περιγράφουν μια σκηνή που βρίσκεται εν μέσω απρόσμενων κοινωνικών και ιστορικών εξελίξεων. Μια σκηνή που ζει στην Εποχή της Άρνησης του Θανάτου. Η ταινία προβάλλεται σε πρώτη παγκόσμια προβολή.

Πρόγραμμα Ημέρας | Εισιτήρια