Το Stories From The City, Stories From The Sea της PJ Harvey επανακυκλοφορεί σε βινύλιο


Ένα από τα σπουδαιότερα άλμπουμ της PJ Harvey, το Stories From The City, Stories From The Sea, επανακυκλοφορεί σε βινύλιο.


Ολόκληρη η δισκογραφία της μουσικού έχει αρχίσει να επανακυκλοφορεί σε βινύλιο από την UMC/Island και την Beggars, προκειμένου "να εορταστεί κάθε πλευρά της καριέρας της PJ Harvey και να δωθεί μία ενθουσιώδης ματιά στην εξέλιξη μίας από τις πιο εξαιρετικές μουσικούς της μοντέρνας εποχής".


Το Stories From The City, Stories From The Sea, αποτέλεσε το πέμπτο άλμπουμ της PJ Harvey, και κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου του 2000, ενώ η επανακυκλοφορία του θα έρθει στις 26 Φεβρουαρίου. Παραγωγοί του άλμπουμ είναι PJ Harvey, Rob Ellis και Mick Harvey, ενώ σε αυτό υπάρχουν κομμάτια όπως τα 'Good Fortune', 'A Place Called Home', 'This Is Love', αλλά και το ντουέτο της με τον Thom Yorke στο 'This Mess We're In'.


To άλμπουμ χάρισε στην PJ Harvey υποψηφιότητες για BRIT και Grammy ενώ απέσπασε το Mercury Prize της χρονιάε εκείνης. Κατάφερε να φτάσει στο νούμερο 23 του UK Albums Chart ενώ ήταν σε όλες τις λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς. Παράλληλα με την επανακυκλοφορία, θα κυκλοφορήσει και μία συλλογή με ακυκλοφόρητα demos, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε CD, βινύλιο αλλά και σε ψηφιακή μορφή. Μάλιστα, ένα από αυτά - το demo του 'This Mess We're In' - είναι ήδη διαθέσιμο, για να πάρει κανείς μία γεύση από το τι θα ακούσει.

1. Big Exit – Demo

2. Good Fortune – Demo

3. A Place Called Home – Demo

4. One Line – Demo

5. Beautiful Feeling – Demo

6. The Whores Hustle And The Hustlers Whore – Demo

7. This Mess We’re In – Demo

8. You Said Something – Demo

9. Kamikaze – Demo

10. This Is Love – Demo

11. Horses In My Dreams – Demo

12. We Float – Demo