Οι Smashing Pumpkins ετοιμάζουν το sequel του Mellon Collie And The Infinite Sadness


To sequel του - ίσως - σπουδαιότερου άλμπουμ τους, Mellon Collie And The Infinite Sadness, ανακοίνωσαν οι Smashing Pumpkins. Παράλληλα, θα υπάρξει sequel και στο Machina/The Machines of God, ενώ ετοιμάζονται περιοδείες - COVID επιτρέποντος - για τις επετείους αυτών.


Η είδηση ανακοινώθηκε από τον Billy Corgan, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η μπάντα δουλεύει σε sequels και για τα δύο άλμπουμ, εξηγώντας πως το νέο άλμπουμ θα περιλαμβάνει 33 κομμάτια και θα συμπληρώσει την τριλογία.


"Είναι κάτι σαν ρόκ όπερα. Νιώθουμε πως αυτό ολοκληρώνει τον κύκλο σε όλα όσα ξεκινήσαμε και δε μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε εκείνο τον καιρό, οπότε είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι' αυτό," είπε σχετικά ο Corgan. Επιπλέον δήλωσε πως η μπάντα θα γιορτάσει την επέτειο των 25 χρόνων του Mellon Collie And The Infinite Sadness, όταν η πανδημία το επιτρέψει.


Το Mellon Collie And The Infinite Sadness αποτέλεσε το τρίτο άλμπουμ των Smashing Pumpkins και περιλαμβάνει κομμάτια όπως τα '1979', 'Tonight, Tonight', 'Bullet With Butterfly Wings' και 'Thirty-Three'.