Οι Queens Of The Stone Age προβάλλουν ακυκλοφόρητο live για την επέτειο της τραγωδίας του Bataclan


Ένα ακυκλοφόρητο live τους θα διαθέσουν για streaming οι Queens Of The Stone Age, για την πέμπτη επέτειο από την τρομοκρατική επίθεση στο Bataclan, στο Παρίσι.


Στις 13 Νοεμβρίου του 2015, ένοπλοι τρομοκράτες εισέβαλλαν στο Bataclan - κατά τη διάρκεια συναυλίας των Eagles Of Death Metal - σκοτώνοντας 89 άτομα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Nick Alexander, ο οποίος ήταν merch manager της μπάντας. Τώρα, ο Josh Homme - ο οποίος είναι μέλος των Eagles Of Death Metal και ο οποίος δεν ήταν στο Παρίσι εκείνο το βράδυ - ανακοίνωσε τα σχέδια των Queens Of The Stone Age για ένα ειδικό streaming για την επέτειο της τραγωδίας, με τα έσοδα από αυτό να πηγαίνουν υπέρ του The Nick Alexander Memorial Trust αλλά και του Life For Paris, μία φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει τα εκατοντάδες θύματα και τις οικογένειες τους, οι οποίες επηρρεάστηκαν από τις επιθέσεις στην πολή.


Έτσι, αυτή την Παρασκευή, η μπάντα θα διαθέσει μέσω streaming ένα ακυκλοφόρητο live, το οποίο έδωσαν στο Museum Of Old And New Art της Τασμανίας. Μιλώντας για το live αυτό, ο Josh Homme είπε πως "αυτό το σόου έγινε υπέρ του Children's Hospital Of Hobart την Τασμανία, και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να κάνει καλό για δεύτερη φορά. Το 2020 είναι μία κακή χρονιά, και οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Δωρίστε ο'τι μπορείτε, αν μπορείτε".