Οι National κυκλοφορούν βιβλίο με την ιστορία τους σε φωτογραφίες


Ένα νέο βιβλίο το οποίο εξιστορεί την ιστορία τους - μέσω φωτογραφιών - ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν οι National, σε συνεργασία με τον φωτογράφο Graham MacIndoe.


O MacIndoe τράβηξε την πρώτη φωτογραφία της μπάντας, το 2001, και μέσα από το νέο βιβλίο θα αποτυπώνει τα 20 χρόνια της συνεργασία τους. Το βιβλίο, το οποίο θα έχει τίτλο Light Years, θα περιλαμβάνει ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το στούντιο, και το δρόμο, ενώ θα περιέχει και κείμενα από τα μέλη της μπάντας.


"Το Light Years εξιστορεί την εικοσαετή συνεργασία των National με τον Graham MacIndoe μέσω ακυκλοφόρητων φωτογραφιών, και κειμένων των μελών της μπάντας. Ο Graham τράβηξε την πρώτη φωτογραφία της μπάντας, το 2001. Αργότερα χάθηκαν, όταν η μπάντα και οι ζωές τους πήραν διαφορετικούς δρόμους, αλλά επανενώθηκαν το 2012, όταν κυκλοφόρησε το Trouble Will Find Me," αναφέρει το δελτίο τύπου.


Το βιβλίο θα συνοδεύεται από ένα βινύλιο, το οποίο θα περιέχει επιλεγμένα κομμάτια από τον Graham MacIndoe και τον Scott Devendorf, από την ερμηνεία των National στο Forest Hills Stadium της Νέας Υόρκης, το 2018. Το βιβλίο είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία από το Cherry Tree shop.