Οι Duran Duran διασκευάζουν το 'Five Years' του David Bowie


Τη διασκευή τους στο 'Five Years' του David Bowie αποκάλυψαν οι Duran Duran, για να γιορτάσουν τα 74α γενέθλια του σπουδαίου μουσικού.


Η διασκευή του κομματιού - το οποίο αποτελεί μέρος του Ziggy Stardust - ήρθε λίγο πριν τη συμμετοχή των Duran Duran στο A Bowie Celebration: Just For One Day, το οποίο είναι ένα livestream οργανωμένο από τον Mike Garson, μακροχρόνια συνεργάτη του Bowie. Στο livestream, το οποίο θα πραγματοποιηθεί απόψε, θα λάβουν μέρος σπουδαία ονόματα της μουσικής.


"Η ζωή μου ως έφηβος ήταν γύρω από τον David Bowie. Είναι ο λόγος που άρχισα να γράφω κομμάτια. Ένα μέρος μου ακόμη δε μπορεί να πιστέψει πως πέθανε πριν από πέντε χρόνια, ίσως γιατί υπάρχει ένα μέρος μου, μέσα στο οποίο ακόμη ζει και θα ζει για πάντα. Όταν πήραμε το Ziggy Stardust, και ακουμπήσαμε τη βελόνα στο βινύλιο, η πρώτη γεύση αυτής της τελειότητας ήταν το κομμάτι 'Five Years'. Δε μπορώ να εκφράσω πόσο κολακευμένος νιώθω που οι Duran Duran είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν αυτό το είδωλο, και να βάλουμε το όνομα μας δίπλα σε αυτό του Bowie, στους εορτασμούς για τη μουσική του," είπε χαρακτηριστικά ο Simon Le Bon.