Οι Black Keys επανακυκλοφορούν το Brothers σε επετειακή έκδοση


Το έκτο τους άλμπουμ, Brothers, επανακυκλοφορούν οι Black Keys, για να εορταστούν τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του. Η επανακυκλοφορία, η οποία είναι διαθέσιμη από την Πρωτοχρονιά, περιλαμβάνει δύο ακυκλοφόρητα κομμάτια, τα 'Keep My Name Outta Your Mouth', και 'Black Mud Part II'.


H επετειακή έκδοση του άλμπουμ, επίσης περιλαμβάνει το 'Chop And Change', ένα σπάνιο κομμάτια που ηχογραφήθηκε για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας, Twilight Saga: Eclipse. H επανέκδοση του άλμπουμ είναι διαθέσιμη σε τρεις μορφές, ως CD box set, box set διπλού βινυλίου, και box set 7", το οποίο έχει μόνο 7.500 κόπιες παγκοσμίως. Σε αυτό επίσης θα περιλαμβάνεται ένα βιβλίο με φωτογραφίες, αλλά και ένα limited edition poster.


"Σκεφτόμουν τι σημαίνει για μένα αυτό το άλμπουμ, πως ο Dan κι εγώ είχαμε περάσει πράγματα, τα οποία τα περνάνε τα αδέρφια, που δεν τα πηγαίνετε καλά, αλλά μετα τα πάτε καλά και δημιουργείται μία άνευ όρων αγάπη," είπε ο Patrick Carney για το Brothers. Παρακάτω μπορείς να ακούσεις τη deluxe edition του άλμπουμ, μέσω του Spotify.


Όταν η alternative δεν είναι η εναλλακτική σου​

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube
  • Twitter

©2021 by Breakroom