Νέο single από τους London Grammar


Ένα ακόμη δείγμα από το νέο τους άλμπουμ - το τέταρτο κατά σειρά - αποκάλυψαν οι London Grammar.


Το κομμάτι, με τίτλο 'America', θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, Californian Soil, από το οποίο έχουν ήδη αποκαλυφθεί άλλα δύο κομμάτια, τα 'Baby It's You', 'Californian Soil' και 'Lose Your Head'. Παραγωγός του άλμπουμ είναι ο George Fitzgerald, ενώ το κομμάτι αποκαλύφθηκε μέσω της εκπομπής του Zane Lowe στο Apple Music 1, εκεί όπου η frontwoman της μπάντας, Hannah Reid, μίλησε για το κομμάτι και πως αυτό ήταν ένα από τα πρώτα που έγραψε για το νέο άλμπουμ.


"Ειρωνικά, το έγραψα ως ένα αντίο σε όλα τα κομμάτια που νόμιζα πως δε θα γράψω, γιατί δεν ήμουν σίγουρη πως ήμουν κομμένη για τη μουσική βιομηχανία ή για το δικό μου προσωπικό αμερικάνικο όνειρο. Οπότε, θυμάμαι πως όταν έγραφα αυτό το κομμάτι, όλα έγιναν γρήγορα και έκλαιγα στο πιάνο και μετά σκέφτηκα να το μοιραστώ με τα αγόρια, αλλά δε νομίζω πως μπορώ να κάνω νέο άλμπουμ ξανά. Και τελικά το μοιράστηκα μαζί τους, και εκείνοι μοιράστηκαν κάτι άλλο μαζί μου. Νομίζω πως ήταν αρκετά συναισθηματικό για τον Dan και τον Dot να ακούσουν το κομμάτι. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά τέλειο είναι πως πως γυρίσαμε το κομμάτι σε κάτι όμορφο. Σε κάτι πολύ θετικό," είπε χαρακτηριστικά.


Το Californian Soil θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου, ενώ σχετικά με το άλμπουμ η Hannah Reid είπε πως είναι σχετικά με το να "ξανακερδίσει την κατοχή" στην ίδια της της ζωή. Τελευταίο άλμπουμ της μπάντας ήταν το Truth Is A Beautiful Thing, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017.