Νέο single από τους Greta Van Fleet


Ένα ακόμη single - το οποίο θα συμπεριληφθεί στο νέο τους άλμπουμ - αποκάλυψαν οι Greta Van Fleet.


Το νέο άλμπουμ θα έχει τίτλο The Battle At Garden's Gate, και η μπάντα αποκάλυψε ένα κομμάτι από αυτό, με τίτλο 'Age Of Machine'. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες με τον παραγωγό των Foo Fighters, Greg Kurstin, με τη μπάντα να δηλώνει πως το άλμπουμ αποτυπώνει την εμπειρία τους από την παγκόσμια περιοδεία που έκαναν για το πρώτο άλμπουμ.


Μιλώντας για το άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2021, ο ντράμερ των Greta Van Fleet, Danny Wagner, είπε πως "συνειδητοποιήσαμε καθώς μεγαλώναμε πως ήμασταν προστατευμένοι από πολλά πράγματα και δε γνωρίζαμε πολλά πράγματα. Και μετά μπήκαμε σε αυτόν τον τεράστιο κόσμο, και ήταν ένα πολιτισμικό σοκ στην αρχή. Αλλά όταν ξεκινήσαμε να ταξιδεύουμε πολύ, γνωρίζοντας νέους και διαφορετικούς ανθρώπους, και βιώνοντας διαφορετικές κουλτούρες, η έννοια του κανονικού άλλαξε".


Το νέο single, το οποίο έχει τίτλο 'Heat Above', έκανε ντεμπούτο στην εκπομπή του Zane Lowe στο Apple Music. Για το κομμάτι μίλησε ο μπασίστας της μπάντας, Sam Kiszka, ο οποίος δήλωσε πως "φτιάχναμε χρόνια το 'Heat Above', υπό μία έννοια ήταν η θέση σε όλο το έργο. Και είναι η γέφυρα μεταξύ του προηγούμενου άλμπουμ και του νέου".

The Battle At Garden’s Gate Tracklist

1. Heat Above

2. My Way, Soon

3. Broken Bells

4. Built by Nations

5. Age of Machine

6. Tears of Rain

7. Stardust Chords

8. Light My Love

9. Caravel

10. The Barbarians

11. Trip the Light Fantastic

12. The Weight of Dreams