Νέο single από τη Lana Del Rey


Το ομώνυμο single του νέου της άλμπουμ αποκάλυψε η Lana Del Rey. Το νέο άλμπουμ θα αποτελέσει το έβδομο της, ενώ θα διαδεχθεί το Norman Fucking Rockwell, του 2019.


Το άλμπουμ - το οποίο κυκλοφορεί στις 19 Μαρτίου - θα έχει τίτλο Chemtrails Over The Country Club, και θα περιλαμβάνει έντεκα κομμάτια, τους τίτλους των οποίων η Lana Del Rey αποκάλυψε, μαζί με το εξώφυλλο του άλμπουμ. Το τελευταίο έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις λόγω της έλλειψης diversity που υπάρχει σε αυτό, ιδίως από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια μαύρη γυναίκα.

Η Lana έχει προκαλέσει και αντιδράσεις στο παρελθόν, όταν είχε μιλήσει για την Beyonce και την Doja Cat, για τις οποίες είπε πως "πιάνουν την κορυφή των charts με κομμάτια σχετικά του να είναι σέξι, να μη φοράς ρούχα, να πηδιέσαι, να κερατώνεις". Παράλληλα, έχει κατηγορηθεί για το ότι ωραιοποιεί την κακοποίηση καθώς είπε πως "είμαι ένα διάσημο πρόσωπο, που τραγουδάει για την πραγματικότητα του τι είμαστε τώρα, και που βλέπει πολύ επικρατούσες κακοποιητικές σχέσεις σε όλο τον κόσμο".