Νέο EP από τον James Blake

Ενημερώθηκε: 15 Οκτ 2020


Την κυκλοφορία του νέου του - απρόσμενου - EP ανακοίνωσε ο James Blake. Μάλιστα, δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να το ακούσουμε, καθώς κυκλοφορεί σήμερα.


Το EP έχει τίτλο Before και όπως μαρτυρά ο τίτλος, ο Blake επιστρέφει στις ρίζες του και στις μέρες όπου έγραφε dance κομμάτια, μέρες που τον βοήθησαν να δημιουργήσει το ομώνυμο πρώτο του άλμπουμ, το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα άλμπουμ των 10s.


Το EP θα περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια, τα οποία έχουν τίτλους 'I Keep Calling', 'Before', 'Do You Ever', και 'Summer of Now'. Όλα τα κομμάτια ηχογραφήθηκαν φέτος, στο στούντιο του Blake, το οποιό βρίσκεται στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, για να γιορτάσει την κυκλοφορία του EP, o Blake θα επιστρέψει στο Boiler Room TV, για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.


Το σετ του θα είναι διαθέσιμο μέσω Facebook, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου. Το νέο EP έρχεται να διαδεχθεί το Assume Form, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019, ωστόσο έκτοτε μόνο ήσυχος δεν είναι καθώς κατά τη διάρκεια του lockdown διασκεύασε κομμάτια των Nirvana, Frank Ocean και Joni Mitchell, ενώ τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι, με τίτλο 'Are You Even Real'.

Before EP Tracklist:

01. I Keep Calling

02. Before

03. Do You Ever

04. Summer of Now