Νέο κομμάτι από τους London Grammar


Ένα νέο κομμάτι - με τίτλο 'Lose Your Head' - αποκάλυψαν οι London Grammar, το οποίο έρχεται συνοδεία ενός εξαιρετικού βίντεο.


Το κομμάτι θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, Californian Soil, από το οποίο έχουν ήδη αποκαλυφθεί άλλα δύο κομμάτια, τα 'Baby It's You' και 'Californian Soil'. Παραγωγός του άλμπουμ είναι ο George Fitzgerald, ενώ το 'Lose Your Head' περνάει το μήνυμα τους φεμινισμού και της δύναμης, μέσω της frontwoman της μπάντας, Hannah Reid.


"To 'Lose Your Head' είναι για τη δύναμη και τον έλεγχο στις σχέσεις. Οι στίχοι είναι αρκετά σκοτεινοί, αλλά ήθελα το κομμάτι να έχει ανεβαστική μουσική," είπε σχετικά με το κομμάτι η Reid. Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό βίντεο, σκηνοθετημένο από τους Zhang + Knight, οι οποίο στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Sigrid και Ghostpoet.


Το Californian Soil θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου, ενώ σχετικά με το άλμπουμ η Hannah Reid είπε πως είναι σχετικά με το να "ξανακερδίσει την κατοχή" στην ίδια της της ζωή. Τελευταίο άλμπουμ της μπάντας ήταν το Truth Is A Beautiful Thing, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017.

Californian Soil Tracklist:

1. Intro

2. Californian Soil

3. Missing

4. Lose Your Head

5. Lord It’s A Feeling

6. How Does It Feel

7. Baby It’s You

8. Call Your Friends

9. All My Love

10. Talking

11. I Need The Night

12. America