Νέο βίντεο για το 'Cheek To Cheek' γιορτάζει τα 104 χρόνια από τη γέννηση της Ella Fitzgerald


Ένα από τα πιο αγαπημένα ντουέτα στην ιστορία της μουσικής, αυτό της Ella Fitzgerald με τον Louis Armstrong στο 'Cheek To Cheek', έχει νέο animated βίντεο για τους εορτασμούς των 104 χρόνων από τη γέννηση της σπουδαίας ερμηνεύτριας.


Το βίντεο έχει τη δημιουργική υπογραφή της Wendy Cong Zhao, και απεικονίζει δύο φιγούρες - μία γυναικεία και μία αντρική - που γνωρίζονται, χωρίζουν, και επανενώνονται μέσα από μία σειρά από animated χορευτικές σκηνές. Το κομμάτι κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1965, στο πρώτο κοινό άλμπουμ του Armstrong με τη Fitzgerald. Οι δύο τους ηχογράφησαν πρώτη φορά το 1946, όταν η Ella ήταν 29 χρονών και ο Louis ήταν 45. Οι δύο τους κάθε τόσο έγραφαν μαζί κομμάτια, ωστόσο τους πήρε μία δεκαετία για να κυκλοφορήσουν από κοινού ένα άλμπουμ.


"Προσπάθησα να αποτυπώσω τους χορευτές και αποτύπωσα τις κινήσεις τους καρέ καρέ για να δημιουργηθεί το βίντεο. Ενώ είναι ασπρόμαυρο, πρόσθεσα κάποιες πινελιές χρώματος για να αποτυπώσω το παθος. Το βίντεο είναι μία γιορτή της ρομαντικότητας, όπως αποτυπώθηκε από αυτό το θρυλικό κομμάτι," είπε μεταξύ άλλων η Zhao.