Νέο άλμπουμ από τους Oh Sees


Οι οποίοι πλέον θα λέγονται Osees.


Έχοντας αλλάξει ουκ ολίγες φορές το όνομα τους - από OCS σε Thee Oh Sees σε Oh Sees και τώρα Osees - οι Oh Sees (νυν Osees) θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ. Η μπάντα κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ - Protean Threat - πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο ο διάδοχος θα ακολουθήσει τον Οκτώβριο. Αυτός θα έχει τίτλο Metamorphosed και θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου μέσω της Rock Is Hell

Τα κομμάτια που θα περιλαμβάνονται στο άλμπουμ προέκυψαν από τις ηχογραφήσεις του Face Stabber, το 2019. Θα περιλαμβάνει πέντε κομμάτια, ωστόσο η διάρκεια του είναι αυτή που το κάνει άλμπουμ, καθώς ανάμεσα στα κομμάτια υπάρχει και το 'I Got A Lot', το οποίο διαρκεί 23 λεπτά. Το άλμπουμ έδεσε στις αρχές του 2020, όταν η πανδημία άρχισε να εξαπλώνεται και ο περισσότερος κόσμος έμεινε μέσα στα σπίτια. 

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε διάφανο βινύλιο και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του νέου άλμπουμ, η μπάντα αποκάλυψε και ένα από τα κομμάτια που θα περιλαμβάνονται σε αυτό, το οποίο έχει τίτλο 'Electric War' και μπορείς να το ακούσεις παρακάτω.