Νέο άλμπουμ από τους Mogwai


Copyright: © Neale Smith

Την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ ανακοίνωσαν οι Mogwai. Το άλμπουμ θα έχει τίτλο As The Love Continues και θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου.


Το άλμπουμ - το οποίο θα αποτελέσει το δέκατο τους - επρόκειτο να ηχογραφηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο η μπάντα έπρεπε να το ηχογραφήσει στο Worcestershire λόγω της πανδημίας. Παραγωγός του άλμπουμ είναι ο David Fridmann, ο οποίος έκανε την παραγωγή από τις Η.Π.Α., ενώ στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Atticus Ross και Colin Stetson.


To νέο άλμπουμ - το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσω της Rock Action Records - έρχεται 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου single της μπάντας, 'Tuner'/'Lower'. To As The Love Continues θα κυκλοφορήσει σε διάφορες μορφές, όπως ψηφιακό download, CD, διπλό βινύλιο αλλά και ένα box set που θα περιλαμβάνει CD, διπλό χρωματιστό βινύλιο, πέντε demos σε βινύλιο, αλλά και ένα βιβλίο με φωτογραφίες.


Μάλιστα, η μπάντα αποκάλυψε και ένα single από το νέο άλμπουμ, το οποίο έχει τίτλο 'Dry Fantasy', και μπορείς να το ακούσεις παρακάτω. Θυμίζουμε πως το As The Love Continues θα διαδεχθεί το Every Country’s Sun, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017.

As The Love Continues Tracklist

1. To The Bin My Friend, Tonight We Vacate Earth

2. Here We, Here We, Here We Go Forever

3. Dry Fantasy

4. Ritchie Sacramento

5. Drive The Nail

6. Fuck Off Money

7. Ceiling Granny

8. Midnight Flit

9. Pat Stains

10. Supposedly, We Were Nightmares

11. It's What I Want To Do, Mum