Νέο άλμπουμ από τους Architects


Τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ, For Those That Wish To Exist, ανακοίνωσαν οι Architects.


To νέο άλμπουμ θα αποτελέσει το ένατο τους και θα κυκλφοορήσει στις 26 Φεβρουαρίου του 2021, ενώ ήδη αποκάλυψαν ένα κομμάτι που θα περιλαμβάνεται στο άλμπουμ αυτό, το οποίο έχει τίτλο 'Animals'. Μιλώντας για το νέο άλμπουμ, η μπάντα εξήγησε πως πηγή έμπνευσης υπήρξε η αβεβαιότητα του 2020 και οι απειλές για το μέλλον της ανθρωπότητας.


"Αυτό το άλμπουμ ήμουν εγώ όταν κοιτούσα την ανικανότητα μας να αλλάξουμε σε έναν τρόπο ζωής που θα συντηρήσει το ανθρώπινο είδος και θα σώσει τον πλανήτη. Ήθελα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να ρωτήσουμε τους εαυτούς μας σχετικά με το τι θα κάνουμε, αντί να δείχνουμε με το δάχτυλο τους πολιτικούς. Η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει προσωπικό επίπεδο. Ο κόσμος έχει δημιουργήσει μία κουλτούρα του να θέλουμε κάποιος άλλος να ασχοληθεί με κάτι, όταν εμείς οι ίδιοι πρέπει να πάρουμε την ευθύνη. Πρέπει να ξεκινήσει από εκεί," είπε για το νέο άλμπουμ ο Dan Searle.


Στο νέο άλμπουμ των Architects θα υπάρχουν και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συνεργασίες, με καλλιτέχνες όπως ο Simon Neil των Biffy Clyro, o Mike Kerr των Royal Blood, και ο Winston McCall των Parkway Drive.

Tracklist

1. Do You Dream of Armageddon?

2. Black Lungs

3. Giving Blood

4. Discourse Is Dead

5. Dead Butterflies

6. An Ordinary Extinction

7. Impermanence feat. Winston McCall

8. Flight Without Feathers

9. Little Wonder feat. Mike Kerr

10. Animals

11. Libertine

12. Goliath feat. Simon Neil

13. Demi God

14. Meteor

15. Dying Is Absolutely Safe