Νέο άλμπουμ από τους AC/DC;


Οι φήμες φουντώνουν.


Την επιστροφή τους - με τους Phil Rudd και Brian Johnson - φαίνεται πως ετοιμάζουν οι AC/DC σύμφωνα με φωτογραφίες που ανέβηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας. Την είδηση έκανε γνωστή ένα βραζιλιάνικο fansite, το οποίο κατάφερε να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες πριν αυτές διαγραφούν. 

Στις φωτογραφίες, τα μέλη της μπάντας φαίνεται να γυρίζουν κάποιο βίντεο και δείχνουν τον Phil Rudd να παίζει με τον Stevie Young για πρώτη φορά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως το υλικό τραβήχτηκε στην Ολλανδία νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι η επιστροφή του Brian Johnson, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη μπάντα το 2016 έχοντας υποστεί σοβαρή απώλεια ακοής. Ο Johnson μάλιστα είχε αντικατασταθεί από τον Axl Rose για τις ανάγκες της περιοδείας Rock Or Bust. 

Μόλις τον περασμένο Ιούλιο, ο Dee Snider των Twisted Sister, είχε αποκαλύψει πως το νέο άλμπουμ των AC/DC είναι έτοιμο αλλά υπήρχαν καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας. Ο Snider είχε δηλώσει πως "αυτό που έχει επιτευχθεί, η επανένωση της μπάντας όπως την ξέρουμε για ένα ακόμη άλμπουμ, θα είναι συναρπαστικό και στενάχωρο την ίδια στιγμή. Γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα". Επιπλέον, η επιστροφή του Phil Rudd ξάφνιασε πολλούς καθώς είχε αποχωήσει από την περιοδεία Rock Or Bust, καθώς είχε βρεθεί ένοχος για κατοχή ναρκωτικών και απειλή ανθρωποκτονίας το 2015.

Αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από τα παραπάνω, οι φήμες έχουν φουντώσει για τα καλά και αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια, οι AC/DC θα επιστρέψουν με νέο άλμπουμ - ίσως και το τελευταίο τους - τον Νοέμβριο.