Νέο άλμπουμ από τον Solomun


Σχεδόν μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του, ο Solomun, αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του άλμπουμ, Nobody Is Not Loved, που θα βγει στις 14 Μαΐου από την δική του δισκογραφική εταιρία NINL σε συνεργασία με την BMG.


Το Nobody Is Not Loved περιλαμβάνει μια σειρά από ξεχωριστούς συνεργάτες, ανάμεσά τους οι Jamie Foxx, Planningtorock, Zoot Woman, ÄTNA, Anne Clark, Isolation Berlin και Tom Smith (Editors).


O Solomun, γεννημένος στη Βοσνία και μεγαλωμένος στο Αμβούργο, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του, Dance Baby, το 2009 ενώ έκανε και όλη την παραγωγή μόνος του. Στα 11 χρόνια που έχουν περάσει ως σήμερα, ο Solomun έχει κάνει την παραγωγή σε 24 δικούς του δίσκους αλλά και πάνω από 50 remixes (σε κομμάτια καλλιτεχνών όπως οι Depeche Mode, Leonard Cohen, Jon Hopkins, Jamiroquai, Moderat, Interpol, Editors, Foals και Lana Del Rey), ενώ ως DJ έχει παίξει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη (ανάμεσά τους το Coachella, Tomorrowland, Time Warp, κ.α.).


Το 2020, αν και δύσκολη χρονιά γενικά αλλά και για το χώρο της dance μουσικής, ήταν αρκετά επιτυχημένη για τον Solomun καθώς δημιούργησε την δική του δισκογραφική εταιρία, NINL.


Solomun - Nobody Ιs Not Loved


1. Ocean feat. Jamie Foxx

2. Home

3. Your Love Gives Me Gravity feat. Planningtorock

4. The Center Will Not Hold

5. Out Of Focus feat. Zoot Woman

6. Tuk Tuk feat. ÄTNA

7. Never Sleep Again

8. Take Control feat. Anne Clark

9. Kreatur der Nacht feat. Isolation Berlin

10. Wadim

11. Prospect feat. ÄTNA

12. Night Travel feat. Tom Smith