Νέο άλμπουμ από τον Paul McCartney


Την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Paul McCartney. Το νέο άλμπουμ θα έχει τίτλο McCartney III και θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου, για να διαδεχθεί τα McCartney Ι και McCartney II, τα οποία είχαν κυκλοφορορήσει το 1970 και το 1980 αντίστοιχα.


"Ζούσα τη ζωή μου στη φάρμα κατά το lockdown, μαζί με την οικογένεια μου, και πήγαινα στο στούντιο κάθε μέρα. Έπρεπε να κάνω λίγη δουλειά για τη μουσική που γράφω για μία ταινία, και αυτό με οδήγησε στο πρώτο κομμάτι του άλμπουμ, και όταν αυτό ολοκληρώθηκε, σκεφτόμουν τι έπρεπε να κάνω μετά. Είχα κάποια κομμάτια τα οποία είχα δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά μου τελείωνε ο χρόνος και δε μπορούσα να τα ολοκληρώσω. Κάθε μέρα ηχογραφούσα με το όργανο με το οποίο έγραψα κάθε κομμάτια και μετά σταδιακά πρόσθετα και τα υπόλοιπα, ήταν πολύ διασκεδαστικό. Έγραφα μουσική για μένα και όχι επειδή είναι η δουλειά μου. Οπότε έγραψα πράγματα που μου άρεσαν. Δεν είχα ιδέα πως αυτό θα κατέληγε σε άλμπουμ," είπε χαρακτηριστικά ο Paul McCartney.


Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε limited edition βινύλιο, το οποίο δημιουργήθηκε με ανακυκλωμένα αντίτυπα των άλμπουμ McCartney I και McCartney II, ενώ θα η κυκλοφορία θα έρθει μέσω της Third Man Records. Το McCartney III θα αποτελέσει το 18ο σόλο άλμπουμ του Paul McCartney και θα διαδεχθεί το Egypt Station.