Νέο άλμπουμ από τον PassengerΤην κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ - 13ου κατά σειρά - ανακοίνωσε ο Passenger. Το νέο άλμπουμ θα έχει τίτλο Songs For The Drunk And Broken Hearted και θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου του 2021.


Ο Passenger - κατά κόσμον Mike Rosenberg - ηχογράφησε το άλμπουμ πριν την πανδημία, στα Black Crow Studios του Brighton, λίγο αφού είχε χωρίσει. Μάλιστα, μαζί με την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ, αποκαλύφθηκε το ομώνυμο single αλλά και το βίντεο που το συνοδεύει, στο οποίο ο ίδιος και η μπάντα του είναι ντυμένοι σαν κλόουν και παίζουν μουσική σε ένα δωμάτιο με μεθυσμένους ανθρώπους.


"Το να βγαίνεις από έναν χωρισμό δημιουργεί μία εύθραυστη κατάσταση. Έχεις συνηθίσει στην ασφάλεια του να είσαι με κάποιον και ξαφνικά είσαι έξω στον κόσμο μόνος σου. Και αυτό σε τσαντίζει και πιθανότατα κάνεις κάποιες λάθος επιλογές. Κατά κάποιον τρόπο, κάνεις τα πράγματα χειρότερα για τον εαυτό σου. Αλλά είναι μία μεθυστική στιγμή, το να χάνεις την αγάπη και μετά να μεθάς. Και είναι παγκόσμιο. Όλοι το περνούν σε κάποια φάση," είπε για το νέο άλμπουμ ο Passenger.

Tracklist

1. Sword from the Stone

2. Tip of My Tongue

3. What You’re Waiting For

4. The Way That I Love You

5. Remember to Forget

6. Sandstorm

7. A Song for the Drunk and Broken Hearted

8. Suzanne

9. Nothing Aches Like a Broken Heart

10. London in the Spring

11. London in the Spring (Acoustic)

12. Nothing Aches Like A Broken Heart (Acoustic)

13. Suzanne (Acoustic)

14. A Song for the Drunk and Broken Hearted (Acoustic)

15. Sandstorm (Acoustic)

16. Remember to Forget (Acoustic)

17. The Way That I Love You (Acoustic)

18. What You’re Waiting For (Acoustic)

19. Tip of My Tongue (Acoustic)

20. Sword from the Stone (Acoustic)