Νέο άλμπουμ από τον Chet Faker


Την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ ανακοίνωσε ο Chet Faker - κατά κόσμον Nick Murphy - το οποίο κυκλοφορεί μέσα στο καλοκαίρι.


Το άλμπουμ έχει τίτλο Hotel Surrender και θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου μέσω του label του Murphy, Detail Records, και σε συνεργασία με τη BMG. Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει δέκα κομμάτια και θα είναι το πρώτο μετά την αναβίωση της περσόνας του Faker, έπειτα από έξι χρόνια απουσίας.


"Σκέφτηκα τη μουσική κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Πλέον τη βλέπω ως μία μεγάλη θεραπεία. Νομίζω πως συνήθως το έβλεπα ως μία κατάσταση, πως ήμουν σε μία σταυροφορία ή μία δημιουργική οδύσσεια. Τώρα το βλέπω πιο σαμανιστικά. Πρέπει να βρεις φως ή κάποιες φορές σκοτάδι, οτιδήποτε είναι σωστό, και να το μοιραστείς. Συνειδητοποίησα πως αυτό ήταν η καρδιά του project του Chet Faker. Και νιώθω πως ο κόσμος πονάει, οπότε σκέφτηκα πως μπορώ να κάνω κάτι για να δώσω στους ανθρώπους κάποια χαρά," είπε σχετικά με το νέο άλμπουμ ο Faker.


Μαζί με την ανακοίνωση του άλμπουμ αποκαλύφθηκε και ένα νέο single, το 'Whatever Tomorrow', το οποίο διαδέχεται τα 'Low' και 'Get Hight'.

Hotel Surrender Tracklist

1. Oh Me Oh My

2. Low

3. Get High

4. Whatever Tomorrow

5. It S Not You

6. Peace of Mind

7. Feel Good

8. Stupid

9. So Long So Lonely

10. In Too Far