Νέο άλμπουμ από τη Lana Del Rey


Τι κι αν κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ πρόσφατα; Η Lana Del Rey είναι σε δημιουργικό οίστρο και ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, το οποίο έρχεται μέσα στο καλοκαίρι.


Το άλμπουμ θα έχει τίτλο Blue Banisters και θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου. Θα είναι το όγδοο άλμπουμ της και θα διαδεχθεί το Chemtrails Over The Country Club, με διαφορά τεσσάρων μηνών. Το άλμπουμ αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει υπό τον τίτλο Rock Candy Sweet τον Ιούνιο, ωστόσο ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας άλλαξαν.


Η Lana Del Rey είχε ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων με τo εξώφυλλο το τελευταίου της άλμπουμ, λόγω της έλλειψης diversity που υπάρχει σε αυτό, ιδίως από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια μαύρη γυναίκα.


Η Lana έχει προκαλέσει και αντιδράσεις στο παρελθόν, όταν είχε μιλήσει για την Beyonce και την Doja Cat, για τις οποίες είπε πως "πιάνουν την κορυφή των charts με κομμάτια σχετικά του να είναι σέξι, να μη φοράς ρούχα, να πηδιέσαι, να κερατώνεις". Παράλληλα, έχει κατηγορηθεί για το ότι ωραιοποιεί την κακοποίηση καθώς είπε πως "είμαι ένα διάσημο πρόσωπο, που τραγουδάει για την πραγματικότητα του τι είμαστε τώρα, και που βλέπει πολύ επικρατούσες κακοποιητικές σχέσεις σε όλο τον κόσμο".