Νέο άλμπουμ από την Taylor Swift


Την κυκλοφορία ενός ακόμη άλμπουμ - δεύτερου για το 2020 - ανακοίνωσε η Taylor Swift. Το άλμπουμ, το οποίο θα έχει τίτλο Evermore, θα κυκλοφορήσει απόψε τα μεσάνυχτα.


Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του προφίλ της στο Instagram, με την Swift να αποκαλεί το νέο άλμπουμ ως "αδερφάκι" του Folklore, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο. Μάλιστα, μαζί με την κυκλοφορία του άλμπουμ, θα αποκαλυφθεί και το πρώτο βίντεο από αυτό, το οποίο θα είναι για το κομμάτι 'Willow'.


Στο νέο άλμπουμ θα υπάρχουν ουκ ολίγες σπουδαίες συνεργασίες, με όνοματα όπως αυτά των Bon Iver (ο οποίος συμμετείχε και στο Folklore), Haim, Jack Antonoff, Joe Alwyn (υπό το ψευδώνυμο William Bowery) αλλά και National. Μιλώντας για το ένατο της άλμπουμ, η Taylor Swift είπε πως "για να το πω απλά, δε μπορούσαμε να σταματήσουμε να γράφουμε κομμάτια. Για να το πω πιο ποιητικά, νιώθαμε πως στεκόμασταν στην άκρη του δάσους του Folklore και είχα μία επιλογή: Να γυρίσω πίσω, ή να ταξιδέψω πιο βαθιά μέσα στο δάσος αυτής της μουσική. Αποφασίσαμε το δεύτερο".


"Δεν το έχω ξανακάνει αυτό. Στο παρελθόν πάντα αντιμετώπιζα τα άλμπουμ σα μία μοναδική εποχή και προχωρούσα στο σχεδιασμό του επόμενου άλμπουμ, μόλις ένα άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει. Υπήρχε κάτι διαφορετικό με το Folklore. Στη δημιουργία του, ένιωθα λιγότερο σα να αποχωρούσα και περισσότερο σα να επέστρεφα. Λατρεύω την αίσθηση απόδρασης που βρήκα σε αυτές τις φανταστικές και μη ιστορίες. Λάτρεψα τους τρόπους με τους οποίους υποδεχθήκατε τα τοπία και τις τραγωδίες και τις επικές ιστορίες του να χάνει και να βρίσκει κανείς την αγάπη στη ζωή του. Οπότε απλά συνέχισα να τις γράφω. Και λατρεύω να δημιουργώ αυτά τα κομμάτια με τον Aaron Dessner, τον Jack Antonoff, τον WB, και τον Justin Vernon. Επίσης υποδεχθήκαμε και κάποιους νέους (και μακροχρόνιους) φίλους στο μουσικό μας τραπέζι αυτή τη φορά," συμπλήρωσε η Taylor Swift.

Evermore tracklist

1. Willow

2. Champagne Problems

3. Gold Rush

4. ‘Tis The Damn Season

5. Tolerate It

6. No Body, No Crime (featuring Haim)

7. Happiness

8. Dorothea

9. Coney Island (featuring The National)

10. Ivy

11. Cowboy Like Me

12. Long Story Short

13. Marjorie

14. Closure

15. Evermore (featuring Bon Iver)


Bonus tracks:

16. Right Where You Left Me

17. It’s Time To Go