Η Joni Mitchell κυκλοφορεί νέο box set


Ένα ακόμη box set θα κυκλοφορήσει η Joni Mitchell, στο οποίο θα περιλαμβάνονται τέσσερα από τα καλύτερα άλμπουμ της.


Το box set έχει τίτλο The Reprise Albums (1968-1971), και θα περιλαμβάνει τέσσερα σπουδαία άλμπουμ της, τα Song To A Seagull του 1968, Clouds του 1969, Ladies Of The Canyon του 1970 και Blue του 1971, με το τελευταίο να κλείνει πενήντα χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του.


Τα άλμπουμ του box set, το οποίο κυκλοφορεί στις 25 Ιουνίου μέσω της Rhino, θα είνα remastered, με τη Mitchell και τον Matt Lee να βάζουν πολύ κόπο και ενέργεια για να αποκαταστήσουν τον ήχο στο Song To A Seagull, καθώς η αρχική ηχογράφηση ήταν σχεδόν κατεστραμμένη. Τα άλμπουμ στο box set θα είναι σε βινύλιο 180 γραμμαρίων, ενώ το box set θα κυκλοφορήσει σε 10.000 αντίτυπα.


Παράλληλα με την ανακοίνωση του box set, η Joni Mitchell αποκάλυψε τη remastered εκδοχή του 'A Case Of You', ενώ το box set αποτελεί μέρος της επανέκδοσης της δισκογραφίας της, ενώ θα διαδεχθεί το Vol. 1: The Early Years (1963-1967). Επιπλέον θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητες εκτελέσεις, demos και πολλά ακόμη, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του.