Η Εποχή Της Άρνησης Του Θανάτου

Updated: Dec 10, 2020


ΚΥΡΙΑΚΗ 14.02.2021


21:00 Live on stage: Deaf Radio


21:40 Q&A


Συμμετέχουν:


Χρήστος Δανιηλίδης. Σκηνοθέτης της ταινίας


Σεραφείμ Γιαννακόπουλος. Μέλος των Planet of Zeus


Δημήτρης Παναγιωταράκος. DJ | Μουσικός


22:00 Παγκόσμια Πρεμιέρα


Η Εποχή της Άρνησης του Θανάτου


Ελλάδα, 2020 | 95’


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Χρήστος Δανιηλίδης/Μιχάλης Μαλανδράκης


Παγκόσμια Πρεμιέρα


Η καθιερωμένη ματιά του GSFF στην ελληνική παραγωγή, είναι ένα καθαρά D.I.Y χρονολογικό ντοκιμαντέρ, αποτελούμενο από επτά συγκοινωνούντα κεφάλαια.


Μία κοινωνική και ιστορική ανάλυση της ελληνικής αγγλόφωνης rock σκηνής από τα 90’s μέχρι και το 2020. Αναζητώντας τους λόγους της άνθισης του εν λόγω μουσικού είδους στην Ελλάδα, ο θεατής οδηγείται ως το μουσικό «Big Bang» του 2011, με τα ιστορικά πια albums “Macho Libre” και “Super Van Vacation”, των Planet of Zeus και 1000mods αντίστοιχα. Όταν ο σκληρός ήχος διαδόθηκε εκ νέου, σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο. με αδιάκοπα sold out tours.


Πρωτoπόροι και πρωταγωνιστές της σκηνής, όπως οι Planet of Zeus, οι 1000mods, οι Nightstalker, οι Deaf Radio και οι Whereswilder, είναι και πρωταγωνιστές της ταινίας. Μαζί τους, κάποιοι που έζησαν από πολύ μέσα όλη την πορεία της, όπως οι Δημήτρης Παναγιωταράκος και Κώστας Βάμβουκας, αλλά και ακαδημαϊκοί που την έχουν μελετήσει. Όλοι τους περιγράφουν μια σκηνή που βρίσκεται εν μέσω απρόσμενων κοινωνικών και ιστορικών εξελίξεων.


Μια σκηνή που Ζει στην Εποχή της Άρνησης του Θανάτου.

Tο Gimme Shelter Film Festival επιστρέφει, για να ξαναβρούμε το χαμένο μας vibe.

Tο Gimme Shelter Film Festival είναι εδώ, για τέσσερις Δευτερες και... μία Κυριακή, για να γεμίσει ξανά το Gagarin με εικόνες, μουσικές και ανέκδοτες ιστορίες που θα απολαύσουμε όλοι μαζί.

Για πέντε βράδια, το GSFF παρουσιάζει εμβληματικούς καλλιτέχνες, λατρεμένους από το ελληνικό κοινό, μια φρέσκια ματιά στην εγχώρια ροκ σκηνή και στη συναυλιακή κουλτούρα, και όλα όσα μας έχουν λείψει τόσο πολύ τους τελευταίους μήνες.

Tο Gimme Shelter Film Festival είναι εδώ, με 2 παγκόσμιες και 3 πανελλήνιες πρεμιέρες.

Τώρα, που χρειαζόμαστε τη μουσική περισσότερο από ποτέ!

Το φετινό Gimme Shelter ακούγεται μόνο δυνατά!


Aναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες στο www.GSFFathens.com

  • Τα εισιτήρια που θα εκδοθούν για κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι αυστηρά περιορισμένα και μόνο καθήμενων, με αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.

  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για το προσωπικό και για τους θεατές, κατά την είσοδο και έξοδο, αλλά και κατά την διάρκεια του προγράμματος.

  • Κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση του κοινού και θα υπάρχουν αντισηπτικά σε επιλεγμένα σημεία του χώρου.

  • Όλοι οι χώροι του Gagarin απολυμαίνονται πριν την είσοδο του κοινού, και το σύστημα εξαερισμού και θέρμανσης θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

  • Περισσότερες πληροφορίες για τα πρωτόκολλα, τους περιορισμούς και τους υγειονομικούς κανόνες που θα ισχύσουν, στο www.GSFFathens.com

Αγόρασε εισιτήρια για την ημέρα


Δειτε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων και φτιάξτε τον δικό σας συνδυασμό, ή διαλέξτε τα ειδικά εκπτωτικά διήμερα & all access πακέτα.


ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

COMBOS

ALL ACCESS


Όταν η alternative δεν είναι η εναλλακτική σου​

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube
  • Twitter

©2020 by Breakroom