Ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ οι Arctic Monkeys


Μόνο τυχαία δεν ήταν η φωτογραφία του Matt Helders σε ένα στούντιο, καθώς ο μάνατζερ των Arctic Monkeys επιβεβαίωσε πως η μπάντα γράφει το νέο της άλμπουμ.


Η μπάντα επρόκειτο να μπει στο στούντιο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο οι εξελίξεις γύρω από την πανδημία και οι απαγορεύσεις εξαιτίας αυτών, απέτρεψαν τη μπάντα από το να μπορέσει να ηχογραφήσει.


"Δουλεύουν πάνω σε νέα μουσική. Σε αυτό τον περίεργο καιρό, τα παιδιά ξεφεύγουν και ελπίζω την επόμενη χρονιά να αρχίσουν να δουλεύουν πάνω σε νέα κομμάτια, νέες ιδέες, έχοντας κατά νου μία μελλοντική κυκλοφορία. Υπήρχαν πλάνα για ηχογραφήσεις το καλοκαίρι, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών," είπε χαρακτηριστικά ο Ian McAndrew.


Ωστόσο παρά τους περιορισμούς και τις ακυρώσεις, ο McAndrew δήλωσε πως αυτή η χρονιά "αποτέλεσε μία ευκαιρία" για να προχωρήσυον με νέο υλικό, το οποίο θα διαδεχθεί το Tranquility Base Hote & Casino του 2018.


"Αν είσαι σε lockdown, θα κάνεις δουλειά στο σπίτι, και αυτό που είναι που συμβαίνει αυτή την περίοδο," είπε ο μάνατζερ της μπάντας. Ωστόσο, αν και ο ίδιος ανυπομονεί να ακούσει αυτά στα οποία η μπάντα δουλεύει, είπε πως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει σοβαρή δουλειά πάνω στο νέο άλμπουμ, κάτι που ο McAndrew ελπίζει να γίνει μέσα στο 2021.