Επιστρέφουν με live άλμπουμ οι Arctic Monkeys


Νέο στούντιο άλμπουμ μπορεί να μην έχουμε, ωστόσο οι Arctic Monkeys θα μας αποζημιώσουν με ένα live άλμπουμ. Το άλμπουμ θα έχει τίτλο Arctic Monkeys Live At The Royal Albert Hall και θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου.


Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2018 κατά την εμφάνιση της μπάντας στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Όπως τα έσοδα της συναυλίας έτσι κι αυτά από τις πωλήσεις του άλμπουμ θα πάνε υπέρ της οργάνωσης War Child.


"Στις 7 Ιουνίου του 2018 δώσαμε μία ξεχωριστή συναυλία στο Royal Albert Hall. Όλα τα έσοδα από εκείνη τη βραδιά πήγαν υπέρ της οργάνωσης War Child για να υποστηρίξουμε τη ζωτική δουλειά που κάνουν, προστατεύοντας, εκπαιδεύοντας παιδιά που έχουν βιώσει το τραύμα και τον τρόμο του πολέμου. Η κατάσταση το 2018 ήταν κακή και τώρα είναι απελπιστική και αυτά τα παιδιά με τις οικογένειες τους χρειάζονται τη βοήθεια μας περισσότερο από ποτέ. Για να επιτρέψουμε στη War Child να συνεχίζει να κάνει την πολύτιμη δουλειά της, κυκλοφορούμε ένα live άλμπουμ, το οποίο ηχογραφήθηκε εκείνο το απόγευμα. Όλα τα έσοδα θα πάνε υπέρ της οργάνωσης," ανέφερε χαρακτηριστικά η μπάντα για τη νέα κυκλοφορία.


Το άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία και έρχεται σε διαφορετικές μορφές, όπως διπλό βινύλιο, διάφανο βινύλιο, διπλό CD και βιβλίο με φωτογραφίες.

Tracklist

1. Four Out Of Five

2. Brianstorm

3. Crying Lightning

4. Do I Wanna Know?

5. Why’d You Only Call Me When You’re High?

6. 505

7. One Point Perspective

8. Do Me A Favour

9. Cornerstone

10. Knee Socks

11. Arabella

12. Tranquility Base Hotel & Casino

13. She Looks Like Fun

14. From The Ritz To The Rubble

15. Pretty Visitors

16. Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair

17. I Bet You Look Good On The Dancefloor

18. Star Treatment

19. The View From The Afternoon

20. R U Mine?