Επιστρέφουν με νέο άλμπουμ οι Antlers


Έπειτα από επτά χρόνια απουσίας, οι Antlers ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, το οποίο κυκλοφορεί το Μάρτιο.


Το άλμπουμ θα έχει τίτλο Green To Gold και θα διαδεχθεί το Familiars του 2014, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου μέσω της Transgressive. Μιλώντας για το νέο άλμπουμ, ο frontman της μπάντας, Peter Silberman, είπε πως "είναι το πρώτο άλμπουμ που έκανα χωρίς να έχει καθόλου παραδοξότητα μέσα του. Έφτιαχνα μουσική κάθε Κυριακή πρωί".


"Τα περισσότερα κομμάτια του άλμπουμ είναι αποσπάσματα από συζητήσεις που είχα με τους φίλους μου και τη σύντροφο μου. Είναι λιγότερο ασαφές για το ποιος μιλάει και το ποιος ακούει. Δεν έχει λογική για μένα να προσπαθήσω να έχω την ίδια ενέργεια που είχα πριν από 10 ή 15 χρόνια, επειδή συνεχίζω να μεγαλώνω ως άνθρωπος, και το ίδιο κάνει και το κοινό μας," συμπλήρωσε ο Silberman.


Παράλληλα με την ανακοίνωση του άλμπουμ, η μπάντα αποκάλυψε και ένα κομμάτι με τίτλο 'Solstice' αλλά και το βίντεο που το συνοδεύει, το οποίο αποτελεί συνέχεια των βίντεο για τα κομμάτια 'Wheels Roll Home' και 'It Is What It Is'.

Green To Gold Tracklist

1. Strawflower

2. Wheels Roll Home

3. Solstice

4. Stubborn Man

5. Just One Sec

6. It Is What It Is

7. Volunteer

8. Green To Gold

9. Porchlight

10. Equinox