Επανακυκλοφορεί το InnerSpeaker των Tame Impala


Για την επέτειο των δέκα χρόνων από την κυκλοφορία του, το InnerSpeaker των Tame Impala ετοιμάζεται για επανακυκλοφορία. Το άλμπουμ ήταν το πρώτο των Tame Impala και θα επανακυκλοφορήσει σε box set για την επέτειο των δέκα χρόνων του, και θα είναι διαθέσιμο από τις 21 Μαρτίου του 2021.


Από το Currents του 2015, οι Tame Impala άρχισαν να υιοθετούν ένα ήχο που είχε επιρροές από funk και hip-hop. Ωστόσο, το InnerSpeaker είναι ένα άλμπουμ, στο οποίο το μουσικό ύφος της μπάντας ήταν πολύ διαφορετικό, καθώς οι επιρροές ήταν βαθιά ψυχεδελικές και παρέπεμπαν στην πρώιμη περίοδο των Pink Floyd.


Το box set θα περιλαμβάνει τέσσερα βινύλια και ένα βιβλίο 40 σελίδων, mix των κομματιών 'Alter Ego' και 'Runway Houses City Clouds', ορχηστρικές εκτελέσεις των 'Why Won't You Make Up Your Mind' και 'It Is Not Meant To Be'. Φυσικά θα περιλαμβάνονται και οι αυθεντικές εκτελέσεις του άλμπουμ ενώ η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει. Τελευταίο άλμπουμ των Tame Impala ήταν το φετινό Slow Rush, ενώ τον περασμένο μήνα έπαιξαν τα 'Elephant' και 'Is It True' σε ένα άδειο στάδιο.

InnerSpeaker 10th Anniversary Box Set Tracklist:

LP 1

Side A

01. It Is Not Meant to Be

02. Desire Be, Desire Go

03. Alter Ego


Side B

04. Lucidity

05. Why Won’t You Make Up Your Mind

06. Solitude Is Bliss


LP 2

Side C

01. Jeremy’s Storm

02. Expectation

03. The Bold Arrow of Time


Side D

04. Runaway Houses City Clouds

05. I Don’t Really Mind


LP 3

Side E

01. Alter Ego (2020 Mix)

02. Runaway Houses City Clouds (2020 MIX)


Side F

03. Why Won’t You Make Up Your Mind (Instrumental)

04. It Is Not Meant to Be (Instrumental)


LP4

Side G

01. Demos


Side H

02. Wave House Live Jam