Επανακυκλοφορεί το After The Gold Rush του Neil Young


Πενήντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, ο Neil Young επανακυκλοφορεί το After The Gold Rush για την επέτειο του.


Το άλμπουμ - το οποίο αποτέλεσε το τρίτο του Young - έκλεισε τα 50 του χρόνια τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η επανακυκλοφορία του θα κυκλοφορήσει σε CD στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ το box set θα είναι διαθέσιμo από τις 19 Μαρτίου.


Μαζί με την ανακοίνωση της επανακυκλοφορίας, ο Neil Young αποκάλυψε μία ακυκλοφόρητη εκδοχή του 'Wonderin', ενώ μέσα στη χρονιά είχε κυκλοφορήσει νέο και ακυκλοφόρητο υλικό. Τον περασμένο Ιούνιο, ο Young κυκλοφόρησε το χαμένο Homegrown, το οποίο είχε ηχογραφηθεί το 1970 αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Επιπλέον, το Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε ένα νέο EP, με τίτλο The Times, το οποίο περιλάμβανε νέες εκδοχές αντικαθεστωτικών κομματιών του, ούτως ώστε να αντανακλούν στην εποχή που ζούμε.


Ωστόσο, πριν την επανακυκλοφορία του After The Gold Rush, o Neil Young θα κυκλοφορήσει δύο ακόμη άλμπουμ. Το πρώτο θα έρθει στις 6 Νοεμβρίου και θα είναι ένα live άλμπουμ με τίτλο Return To Greendale, ενώ θα συνοδεύεται και από μία ταινία. Αυτή θα εστιάσει στην περιοδεία του Neil Young με τους Crazy Horses, όταν δημιούργησαν τη ροκ όπερα που είχε τίτλο Greendale.


Στις 20 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσει το box set Archives Volume 2: 1972-1976, το οποίο περιλαμβάνει 12 ακυκλοφόρητα κομμάτια, μαζί με 50 νέες εκδοχές παλιών κομματιών. Μεταξύ των κομματιών υπάρχει και μία διασκευή του στο 'Raised On Robbery' της Joni Mitchell.

After The Gold Rush 50th Anniversary Edition Tracklist:

01. Tell Me Why

02. After the Gold Rush

03. Only Love Can Break Your Heart

04. Southern Man

05. Till the Morning Comes

06. Oh, Lonesome me

07. Don’t Let It Bring You Down

08. Birds

09. When You Dance I Can Really Love

10. I Believe In You

11. Cripple Creek Ferry

12. [Break]

13. Wonderin’

14. Wonderin’ (previously unreleased version)