Δύο σημαντικά άλμπουμ των Last Drive επανακυκλοφορούν σε βινύλιο


Οι The Lab Records και Labyrinth of Thoughts επανακυκλοφορούν τα Underworld Shakedown και The Last Drive των Last Drive.


Το Underworld Shakedown,το πρώτο άλμπουμ της μπάντας κυκλοφόρησε το 1986 από την Hitchhyke Records. Ο χρόνος το έχει κατατάξει ανάμεσα στα κορυφαία garage-rock άλμπουμ σε διεθνές επίπεδο, καθώς άνοιξε στους Last Drive το δρόμο πέρα από τα σύνορα. Κυκλοφόρησε στην Ευρώπη και το σινγκλ από αυτό στις ΗΠΑ, ενώ δύο από τα τραγούδια του (Every Night και Night of the Phantom) έντυσαν σκηνές από το Τοπίο Στην Ομίχλη του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Έπειτα από 28 χρόνια, το 2014 επανεκδόθηκε σε βινύλιο από τις Τhe Lab Records και Labyrinth of Thoughts.


Τα τραγούδια του θεωρούνται κλασικά και ιστορικά: 'Valley of Death', 'Poison', 'Misirlou', 'This Fire Inside', 'Blue Moon (Roger Hart, cover)', 'Sidewalk Stroll', 'The Shade Of Fever', 'Every Night', 'The Night Of The Phantom (Larry And The Blue Notes, cover)', 'Repulsion'. Πρόκειται για την δεύτερη κοπή της εξαντλημένης επανέκδοσης του 2014 και θα κυκλοφορήσει σε 500 Neon Green βινύλια.


Το ομώνυμο The Last Drive κυκλοφόρησε το 2018 από τα ίδια label. O δίσκος αφιερώθηκε στη Drive Tribe, την κοινότητα των φίλων του γκρουπ και στη μνήμη του αγαπημένου Fred Cole των Dead Moon. Το άλμπουμ απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και εξαντλήθηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να επανακυκλοφορήσει έπειτα από τέσσερις μήνες σε διάφανο βινύλιο.


Η τρίτη κοπή του ξεχωριστού αυτού άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε 200 Οxblood βινύλια. Περιλαμβάνει ταεπικά τραγούδια 'Always The Sun', 'The Wave', 'White Knuckles', 'Snakecharmer', 'Angel (Whiskey Mouth)', 'Radio (City Of Love)', 'Yiagos'.