Διασκευές του David Bowie σε John Lennon και Bob Dylan κυκλοφορούν σε βινύλιο


Οι διασκευές του David Bowie στο 'Mother' του John Lennon και στο 'Tryin' To Get To Heaven' του Bob Dylan, θα κυκλοφορήσουν σε βινύλιο 7" για να εορταστεί η επέτειος των γενεθλίων του Thin White Duke.


O Bowie - ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2016 - θα έχει την 74η επέτειο γενεθλίων του, στις 8 Ιανουαρίου του 2021. Για να εορταστεί αυτή, οι δύο ακυκλοφόρητες διασκευές του, θα κυκλοφορήσουν πέντε χρόνια μετά το θάνατο του.


Το κρεμ βινύλιο (το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στο online κατάστημα του David Bowie), θα έχει μόνο 1000 αντίτυπα, ενώ τα υπόλοιπα 7,147 που θα διατεθούν θα είναι μαύρα. Επίσης, για όσους δεν έχουν πικάπ, τα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα και σε όλες τις πλατφόρμες streaming.


H διασκευή του David Bowie στο 'Mother' ηχογραφήθηκε από τον Tony Visconti, το 1998, για τις ανάγκες ενός tribute άλμπουμ στον John Lennon, το οποιό δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Η διασκευή στο 'Tryin' To Get To Heaven' ηχογραφήθηκε την ίδια χρονιά, κατά τη διάρκεια των LiveAndWell.com mixing sessions.


To 'Mother' περιλαμβάνεται στο πρώτο σόλο άλμπουμ του John Lennon, John Lennon/Plastic Ono Band, ενώ το 'Tryin' To Get To Heaven', στο Time Out Of Mind, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1997.