Δες το trailer της τέταρτης σεζόν του The Crown


Μία πρώτη γεύση από την επερχόμενη τέταρτη σεζόν του The Crown πήραν οι fans της σειράς, με το νέο trailer που αποκαλύφθηκε χθες.


Η τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix - η οποία κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου - θα δει τις Margaret Thatcher και Diana Spencer να μπαίνουν στη σειρά. Το The Crown φαίνεται πως θα περιλαμβάνει δύο αφηγήσεις, οι οποίες ξεκινούν με τη συνάντηση μεταξύ της Thatcher, την οποία υποδύεται η Gillian Anderson, και της Βασίλισσας, την οποία υποδύεται η Olivia Colman. Στο κλιπ, η Thatcher αποκαλύπτει τα σχέδια της για να φέρει ένα κύμα ακροδεξιών πολιτικών στην Αγγλία, με την Ελισάβετ να την προειδοποιεί πως έτσι θα κάνει πολλούς εχθρούς.


Το trailer έπειτα δείχνει τον πρίγκηπα Κάρολο, τον οποίο υποδύεται ο Josh O'Connor, ο οποίος παραμένει χωρίς σύζυγο μέχρι τα 30 του, καθώς δέχεται πίεση να βρει μία σύζυγο που θα γίνει μία καλή μελλοντική βασίλισσα. Εκεί ξεκινάει η σχέση του με τη Diana, την οποία υποδύεται η Emma Corrin, καθώς η σχέση των δύο κλονίζεται γρήγορα από οικογενειακά δράματα αλλά και την πίεση που τους ασκούσε ο Τύπος εκείνη την εποχή.