Δες το νέο βίντεο του Sivert Høyem


Το νέο του βίντεο για το κομμάτι 'Devotional' αποκάλυψε ο Sivert Høyem, το οποίο αποτελεί μέρους του νέου ΕΡ του Høyem, Roses Of Neurosis, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου.


Στο νέο single, ο Høyem συνεργάζεται με έναν μεγάλο καλλιτέχνη της Νορβηγικής τζαζ σκηνής, τον Nils Petter Molvær. Μιλώντας για το κομμάτι, ο Høyem είπε πως "το 'Devotional' φτιάχτηκε στο παλιό μου στούντιο στο Όσλο με τον Christer Knutsen. Εγώ έγραφα τη φωνή και έπαιζα κιθάρα, ενώ ο Christer «πείραζε» τον ήχο και έπαιζε όλα τα άλλα όργανα. Καθώς το τραγούδι έπαιρνε σάρκα και οστά, είδαμε ότι υπήρχε ένα σημείο στο οποίο ταίριαζε για να μπει ένα σόλο. Και τότε μας ήρθε στο μυαλό το όνομα του Nils Petter Molvær, πιθανότατα εμπνευστήκαμε από τους The Blue Nile και τον τρόπο που ενσωμάτωναν στα τραγούδια τους την τζαζ τρομπέτα".


"Συναντήθηκα με τον Nils Petter μέσω του παλιού μου μάνατζερ Per Eirik Johansen σε μία συναυλία των Madrugada στο Άμστερνταμ πριν 20 χρόνια. Είχαμε τις ίδιες μουσικές αναφορές και ενδιαφέροντα, τουλάχιστον σε ότι αφορά στη ποπ και ροκ, και ήθελα να συνεργαστώ μαζί του εδώ και πολύ καιρό. Ο ιδιαίτερος ήχος που δανείζει τόσο στο 'Devotional' όσο και σε ένα άλλο τραγούδι, τα εξυψώνει σε μία πολύ ξεχωριστή θέση για μένα στο νέο EP," συμπλήρωσε ο Høyem.