Δες τις ειδικές κυκλοφορίες της φετινής Record Store Day


Amy Winehouse, Wolf Alice, Rage Against The Machine, St. Vincent, Elastica, Lady Gaga, The Cure, Rolling Stones και AC/DC είναι μόνο μερικά από το ονόματα που θα έχουν κυκλοφορίες στη φετινή Record Store Day.


Με το περσινό event να μην πραγματοποιείται σε αρκετές χώρες λόγω της πανδημίας, η φετινή Record Store Day θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες αυτό το καλοκαίρι, όπου εκατοντάδες βινύλια, CDs, και κασσέτες θα κυκλοφορήσουν και θα πωληθούν από χιλιάδες ανεξάρτητα δισκοπωλεία σε όλο τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 12 Ιουνίου και το Σάββατο 17 Ιουλίου, σπάνιες και ειδικές κυκλοφορίες θα είναι διαθέσιμες. Δύο εξ' αυτών θα είναι από τους Clash και τους Cranberries, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σε συνεργασία με τη War Child για φιλανθρωπικό σκοπό. Άλλες ξεχωριστές κυκλοφορίες θα είναι μία συλλογή από remixes σε κομμάτια της Amy Winehouse, η οποία θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, το Chromatica της Lady Gaga σε βινύλιο περιορισμένων αντιτύπων, μία συλλογή με σόλο ηχογραφήσεις του Matt Bellamy, το Truth του Prince σε βινύλιο, το Hot Rocks των Rolling Stones σε διπλό βινύλιο, το Cosmogony από την Björk και τη The Hamrahlíð Choir, τις διασκευές της St. Vincent στο 'Piggy' των Nine Inch Nails και στο 'Sad But True' των Metallica, το Live At Kilmainham Gaol από τους Fontaines DC, αλλά και μία περιορισμένη κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ των Wolf Alice, Blue Weekend.


Μπορείτε να δείτε τα δισκοπωλεία της χώρας που θα συμμετάσχουν στην ημέρα εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε και τις κυκλοφορίες της ημέρας αναλυτικά.