Αναβάλλεται το Gimme Shelter Film Festival


Αν και ήταν προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο - έπειτα από άλλη αναβολή - το Gimme Shelter Film Festival ανακοίνωσε πως λόγω της πανδημίας δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον τον ερχόμενο μήνα.


Ωστόσο, αντί πρεμιέρας το φεστιβάλ θα προβεί σε νεές ανακοινώσεις την 1η Φεβρουαρίου, οι οποίες είναι έκπληξη. Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν - προφανώς - και για τις νέες ημερομηνίες, ενώ παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το Δελτίου Τύπου του Gimme Shelter Film Festival σχετικά με την αναβολή.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τo Gimme Shelter Film Festival αναβάλλει τις προγραμματισμένες για τον Φεβρουάριο εκδηλώσεις.


Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές οι νέες ημερομηνίες του φεστιβάλ.


H πορεία της πανδημίας δυστυχώς μας αναγκάζει να αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για την 1η Φεβρουαρίου πρεμιέρα, αλλά και το υπόλοιπο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.


Ωστόσο το GSFF έχει έρθει για να μείνει.


Έτσι, τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου, αντί για την προγραμματισμένη πρεμιέρα, θα γίνουν οι νέες ανακοινώσεις που θα κάνουν όλη αυτή την αναμονή να αξίζει τον κόπο! Ως τότε, κρατήστε την ημερομηνία και τα εισιτήριά σας, και μείνετε συντονισμένοι.


Έρχεται το καλύτερο GSFF ever!


Μείνετε ασφαλείς. Μείνετε υγιείς. Όταν βγαίνετε έξω να φοράτε τη μάσκα σας. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον και να ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών. Σε λίγες μέρες ανανεώνουμε το ραντεβού μας!