Ακυρώνεται το φετινό AthensRocks


Μετά το Ejekt Festival και το Release Athens, και το AthensRocks ανακοίνωσε την ακύρωση του για φέτος.


Το φεστιβάλ - το οποίο θα είχε στο lineup του τους National, τους Idles και τους Balthazar - δε μπόρεσε να εξασφαλίσει νέα ημερομηνία για το 2022. Αξίζει να σημειωθεί πως το AthensRocks δε θα κάνει χρήση της επιλογής των vouchers, αλλά θα επιστρέψει τα χρήματα στους κατόχους των εισιτηρίων "σεβόμενοι τη στήριξη τους στο AthensRocks".


Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:


H φεστιβαλική ημέρα του AthensRocks στις 13 Ιουνίου 2021 ακυρώνεται, καθώς δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί μια νέα ημερομηνία το 2022.


Επιλέγουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα στους κατόχους των εισιτηρίων και όχι να δώσουμε voucher ισόποσης αξίας, σεβόμενοι τη στήριξή τους στο AthensRocks. Άλλωστε, στα ίδια stages θα συναντηθούμε


Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, έως τις 31/05/2021.


Οι κάτοχοι φυσικών εισιτηρίων μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα Reload (Ακαδημίας 81) για την εξαργύρωση των εισιτηρίων τους, κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος, από τις 05/05 έως τις 31/05.


Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα Public Stores, θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους από το αντίστοιχο κατάστημα, μόλις ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία τους (μετά την κατάργηση των περιορισμών του click away & click in shop).


Πολύ σύντομα θα έχουμε κάποια ευχάριστα νέα να μοιραστούμε μαζί σας!


Stay safe and support the arts!