Άκου το νέο single των Wolf Alice


Ένα νέο single - το οποίο ήρθε παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου τους άλμπουμ - αποκάλυψαν οι Wolf Alice.


To νέο άλμπουμ έχει τίτλο Blue Weekend και θα αποτελέσει το τρίτο τους. Η μπάντα είχε προϊδεάσει τους fans με σειρά από teasers την προηγούμενη βδομάδα, με την ανακοίνωση να γίνεται τελικά μερικές μέρες αργότερα. Τελευταίο άλμπουμ των Wolf Alice ήταν το Visions Of A Life, του 2017, το οποίο κέρδισε το Mercury Prize εκείνη της χρονιάς. Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου, μέσω της Dirty Hit/RCA.


"Είναι για την αλαζονεία των ανθρώπων. Είχα μόλις διαβάσει το Cat's Cradle του Kurt Vonnegut, και είχα γράψει το στίχο 'Peculiar travel suggestions are dancing lessons from god' στις σημειώσεις μου. Αλλά μετά σκέφτηκα, "ω, μία ιδιόμορφη πρόταση για ταξίδι, δεν είναι ένα μάθημο χορού από το θεό, είναι απλά μία ταξιδιωτική πρόταση. Γιατί όλα πρέπει να σημαίνουν κάτι παραπάνω;" είπε η frontwoman, Ellie Rowsell.


To single που ήρθε μαζί με την ανακοίνωση, έχει τίτλο 'The Last Man On Earth', και μπορείς να το ακούσεις παρακάτω, ενώ το βίντεο που το συνοδεύει φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Jordan Hemingway.

Blue Weekend Tracklist

1. The Beach

2. Delicious Things

3. Lipstick on the Glass

4. Smile

5. Safe From Heartbreak (if you never fall in love)

6. How Can I Make It OK?

7. Play the Greatest Hits

8. Feeling Myself

9. The Last Man on Earth

10. No Hard Feelings

11. The Beach II