Άκου το νέο single του Barry Gibb


Την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ ανακοίνωσε ο Barry Gibb. Σε αυτό, ο Gibb θα ερμηνεύσει κομμάτια των Bee Gees παρέα με αρκετούς καλεσμένους όπως οι Dolly Parton, Gillian Welch, Brandi Carlile και Alison Krauss μεταξύ άλλων.


Το άλμπουμ θα έχει τίτλο Greenfields: The Gibb Brothers Songbook, Vol. 1 και θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου. Μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας, ο Barry Gibb αποκάλυψε και τη νέα εκδοχή του κομματιού 'Words Of A Fool', στο οποίο συμμετέχει ο Jason Isbell. Το κομμάτι είχε ηχογραφηθεί το 1986, ωστόσο ποτέ δεν κυκλοφόρησε επίσημα.


"Από την πρώτη μέρα που πατήσαμε το πόδι μας στα RCA Studios στο Nashville, το άλμπουμ πήρε ζωή από μόο του. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να δουλέψω με τον Dave Cobb, αλλά και τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν. Όλοι ήταν τρομερά γενναιόδωροι με τον χρόνο και το ταλέντο τους. Με ενέπνευσαν περισσότερο απ' όσο οι λέξεις μπορούν να εκφράσουν. Νιώθω πως οι Maurice και Robin θα λάτρευαν το άλμπουμ αυτό για διαφορετικούς λόγους. Εύχομαι να μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί για να το κάνουμε," είπε για το νέο άλμπουμ ο Barry Gibb.