Νέο single από τον Eddie Vedder

Έχει τίτλο 'Cartography'.

Ένα νέο κομμάτι - με τίτλο 'Cartography' - αποκάλυψε ο Eddie Vedder. Το κομμάτι είναι ορχηστρικό και αποτελεί μέρος του Sub Pop Records' Singles Club, ενώ συνοδεύεται και από μία remixed εκδοχή που δημιούργησε ο κιθαρίστας των Yeah Yeah Yeahs, Nick Zinner.

To κομμάτι γράφτηκε το 2018 ως μέρος του soundtrack για το ντοκιμαντέρ Return To Mount Kennedy, και μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσε να το ακούσει κάποιος εκτός του ντοκιμαντέρ. Μιλώντας για το κομμάτι ο Eddie Vedder είπε πως "ακούγοντας την ομιλία του Bobby Kennedy σχετικά με τη δολοφονία του Martin Luther King Jr. πριν από 50 χρόνια, μας υπενθυμίζεται για άλλη μία φορά πως είμαστε σε ένα σημείο που η κοινωνία μας μπορεί και πρέπει να τα πάει καλύτερα. Η ψήφος είναι η πιο δυνατή μορφή μίας μη βίαιης διαμαρτυρίας. Και όσοι ψηφίζουμε πρέπει να θυμόμαστε πως τα θέματα της ισότητας και της δικαιοσύνης στην Αμερική είναι ύψιστης σημασίας και χρειάζεται όχι απλά να αποκατασταθούν αλλά να πάνε και ένα βήμα παραπέρα. Τώρα". 

Αμφότερες οι εκδοχές του 'Cartography' είναι διαθέσιμες στις πλατφόρμες streaming, ωστόσο αν θέλει κανείς να αποκτήσει το βινύλιο θα πρέπει να κάνει εγγραφή στο Sub Pop Singles' Club, με όλα τα έσοδα από την κυκλοφορία να πηγαίνουν υπέρ της Fair Right, μίας οργάνωσης που είναι αφοσιωμένη στο να εξασφαλίσει μία ασφαλή εκλογική διαδικασία. 

back to top

Comments

AGENDA

No event in the calendar
September 2020
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30