Ακυκλοφόρητο live άλμπουμ του Jimi Hendrix κυκλοφορεί τον Νοέμβριο

Οι ερμηνείες πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ένα ηφαίστειο. 

Τον Ιούλιο του 1970, ο Jimi Hendrix έπαιξε δύο sets σε μία σκηνή που είχε δημιουργηθεί στο χαμηλότερο στρώμα του ηφαιστείου Haleakala στο Maui. Τα δύο sets μαγνητοσκοπήθηκαν προκειμένουν να συμπεριληφθούν στην ταινία Rainbow Bridge του Michael Jeffery, αν και τελικά χρησιμοποιήθηκαν μόνο 17 λεπτά από τα sets του Hendrix

Μισό αιώνα μετά, και αφού ολόκληρες οι ερμηνείες έμειναν σε κάποιο συρτάρι, ο Eddie Kramer τις έκανε restored για να κυκλοφορήσει το live άλμπουμ, Live In Maui, το οποίο θα περιλαμβάνει εκτός από τα δύο sets, και ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Music, Money, Madness...Jimi Hendrix In Maui. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου σε διπλό CD ενώ στις 11 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει σε τριπλό βινύλιο. Αμφότερες οι κυκλοφορίες θα περιλαμβάνουν το ντοκιμαντέρ - το οποίο σκηνοθετεί ο John McDermott - σε Blu-Ray και το οποίο περιέχει αυθεντικό υλικό και ακυκλοφόρητες συνεντεύξεις από τους Billy Cox, Eddie Kramer και αρκετά μέλη του καστ, όπως του σκηνοθέτη Chuck Wein.

Μάλιστα, μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορία αποκαλύφθηκε η ερμηνεία του Jimi Hendrix στο κομμάτι Voodoo Child (Slight Return) ενώ παρακάτω μπορείς να δεις τα κομμάτια που θα περιλαμβάνονται στο άλμπουμ αλλά και ένα τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

FIRST SHOW:

Chuck Wein Introduction

Hey Baby (New Rising Sun)

In From The Storm

Foxey Lady

Hear My Train A-Comin’

Voodoo Child (Slight Return)

Fire

Purple Haze

Spanish Castle Magic

Lover Man

Message to Love

 

SECOND SHOW:

Dolly Dagger

Villanova Junction

Ezy Ryder

Red House

Freedom

Jam Back at the House

Straight Ahead

Hey Baby (New Rising Sun)/Midnight Lightning

Stone Free

back to top

Comments

AGENDA

No event in the calendar
September 2020
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30