Το Σεπτέμβριο έρχεται το νέο άλμπουμ της Lana Del Rey

Κι επιτίθεται σε όσους την κατηγορούν πως ωραιοποιεί την κακοποίηση.

Με ένα μακροσκελές γράμμα, το οποίο δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram, η Lana Del Rey αποκάλυψε πως το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου ενώ παράλληλα επιτέθηκε σε όσους την κατηγορούν πως ωραιοποιεί την κακοποίηση. Παράλληλα δήλωσε πως δε μπορέι να χαραμίζει χρόνο καθώς δουλεύει στο νέο της άλμπουμ - και διάδοχο του Normal Fucking Rockwell, του 2019. 

"Τώρα που οι Doja Cat, Ariana, Camilla, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj και Beyonce είχαν νούμερο ένα με τραγούδια σχετικά με το να είσαι σέξι, να μη φοράς ρούχα, να κάνεις σεξ, να απατάς και τα λοιπά - μπορώ εγώ να επιστρέψω στο να τραγουδάω για το να εκφράζεσαι, να νιώθεις όμορφα με το να είσαι ερωτευμένος ακόμη κι αν η σχέση δεν είναι τέλεια, ή να χορεύεις για χρήματα, ή για ο'τι θέλω, χωρίς να με σταυρώνουν ή χωρίς να λένε πως ωραιοποιώ την κακοποίηση;

Έχω μπουχτίσει με γυναίκες που γράφουν και τραγουδάνε που λένε πως ωραιοποιώ την κακοποίηση όταν στην πραγματικότητα είμαι απλά ένα glamorous άτομο που τραγουδάει για τις πραγματικότητες που όλοι τώρα βλέπουμε και που είναι σχέσεις κακοποίησης που επικρατούν παντού στον κόσμο. Όντας πλέον επιτρεπτό να εξερευνηθούν όλα τα θέματα, θέλω να πω πως για τα τελευταί δέκα χρόνια νομίζω πως είναι αξιολύπητο που η μικρή μου στιχουργική αναζήτηση, η οποία αναφέρει με λεπτομέρειες τον παθητικό μου ρόλο σε σχέσεις, κάνει συχνά τους ανθρώπους να λένε πως γυρίζω τις γυναίκες εκατοντάδες χρόνια πίσω. 

Ας το κάνω ξεκάθαρο, δεν είμαι φεμινίστρια - αλλά πρέπει να υπάρχει ένα μέρος για το φεμινισμό για γυναίκες που είναι και δρουν σαν κι εμένα - το είδος τη γυναίκας που λέει όχι αλλά που οι άντρες ακούνε ως ναι - το είδος των γυναικών που επικρίνονται ανελέητα για το ότι είναι αυθεντικές και εύθραυστες, το είδοες των γυναικάνω που λένε τις ιστορίες τους και που η φωνή τους φιμώνεται από δυνατότερες γυναίκες ή άντρες που μισούν τις γυναίκες. Έχω υπάρξει ειλικρινής και αισιόδοξη σχετικά με τις δύσκολες σχέσεις που είχα. Αλλά αυτό συμβαίνει με πολλές γυναίκες. Και αυτό ήταν δυστυχώς η δική μου εμπειρία μέχρι που έφτιαξα αυτά τα άλμπουμ. Οπότε θέλω να πω πως είναι δέκα χρόνια από μαλακίες και έμαθα πολλά από αυτές, αλλά νομίζω πως άνοιξα το δρόμο για άλλες γυναίκες να σταματήσουν να έχουν ένα χαρούμενο προσωπείο και να μπορούν να πουν ο'τι διάολο θέλουν με τη μουσική τους." έγραψε σχετικά η Lana Del Rey.

back to top

Comments

AGENDA

No event in the calendar
May 2020
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31