Ο Thom Yorke αποθεώνει τη Billie Eilish

Ενώ κάνει το αντίθετο για τους Muse και τον Sam Smith.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Thom Yorke σε συνέντευξη που έδωσε στους Sunday Times. Μιλώντας με το δημοσιογράφο Jonathan Dean, o Yorke μίλησε κυρίως για το νέο του σόλο άλμπουμ, ANIMA, αλλά και τα συναισθήματα που οδήγησαν στη δημιουργία του. 

Μιλώντας για το πως αντιμετωπίζει τις αγχώδεις διαταραχές του, ο frontman των Radiohead δήλωσε πως "γενικά με απλά πράγματα. Το τρέξιμο βοηθάει και η γιόγκα είναι απαραίτητη για μένα. Το κολύμπι. Οτιδήποτε έχει να κάνει με άσκηση είναι σημαντικό. Και να διαβάζω βιβλία. Επίσης το να ανακαλύπτω νέα πράγματα να ακούω είναι απαραίτητο για εμένα," είπε μεταξύ άλλων ο Yorke. 

Η ανερχόμενη Billie Eilish είναι ανάμεσα στα νέα πράγματα που ο Yorke ανακάλυψε και μιλώντας γι' αυτή αποκάλυψε ένα σκηνικό που περιλαμβάνει τον ίδιο τον Yorke, την κόρη του, τον Sam Smith αλλά και την Billie Eilish.

"Καθίσαμε κάτω (στη συναυλία της Billie Eilish) και ποιο είναι το όνομα αυτού που έκανε την ταινία Bond που δεν κάναμε εμείς; Αυτός ο Sam Smith που τραγούδησε για το Spectre όταν ένα κομμάτι των Radiohead απορρίφθηκε. Αυτός καθόταν πίσω μας και εγώ καθόμουν με την κόρη μου, τις φίλες της και την κοπέλα μου, όταν ξαφνικά όλοι άρχιζαν να φωνάζουν 'Saaaam'. Εγώ φρίκαρα ωστόσο η συναυλία μου άρεσε πολύ. Μου αρέσει η Billie Eilish, κάνει αυτό που θέλει και κανείς δε της λέει τι να κάνει," είπε σχετικά.

Όταν αργότερα ρωτήθηκε για το αν χρησιμοποιεί αλγόρυθμους για να ανακαλύψει νεά μουσική, πρακτική που εφαρμόζουν όλες οι υπηρεσίες streaming, ο ίδιος είπε "όχι, αν σου αρέσει αυτό, τότε θα σου αρέσει κι εκείνο και στο τέλος θα καταλήξω στους Muse".

back to top

Comments

marina diamonds 2019 breakroom athens

candlemass 2019 breakroom athens

lara fabian 2019 breakroom athens

deerhunter 2019 breakroom athens

AGENDA

No event in the calendar
November 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30