Δουλεύουν σε νέο υλικό οι System Of A Down

Το οποίο και χαρακτηρίζουν ως "εξαιρετικό"!

Θέμα χρόνου είναι η κυκλοφορία νέου υλικού από τους System Of A Down, όπως αναφέρει ο Shavo Odadjian. Ο μπασίστας της μπάντας μίλησε στο Consequence Of Sound και μίλησε για την ένταση που φημολογείται πως υπάρχει μεταξύ των μελών των System Of A Down αλλά και για το αν θα επιστρέψουν δισκογραφικά. 

"Μεταξύ εμένα, εσένα, του κόσμου και όσων διαβάζουν αυτή τη συνέντευξη, έχουμε υλικό που είναι ανώτερο απ' οτιδήποτε έχουμε κάνει ως σήμερα. Και αυτό στο λέω εγώ, ειλικρινά. Ανυπομονώ να το ηχογραφήσουμε και να το κυκλοφορήσουμε," είπε ο Odadjian, o οποίος συνέχισε να μιλά για τις φημολογούμενες εντάσεις μεταξύ των μελών της μπάντας. 

"Ούτε καν τσακωνόμαστε. Όταν βλέπουμε ο ένας τον άλλο, είμαστε τόσο χαρούμενοι και χαλαροί. Είναι περίεργο που δεν έχουμε κυκλοφορήσει νέο δίσκο, ή νέους δίσκους, και είναι περίεργο που δεν κάνουμε περιοδείες. Περιοδεύουμε μεν, αλλά είναι λίγο. Όλα όσα ακούστηκαν το καλοκαίρι και ήρθαν στην επιφάνεια, είναι πράγματα από το παρελθόν. Αυτά τα πράγματα συνέβησαν πολύ παλιά. Οπότε δέκα χρόνια μετά κάτι 'νέο' αποκαλύφθηκε αλλά δεν ήταν πραγματικά νέο. Ήταν κάτι πολύ παλιό και απλά το αναμάσησαν. Γιατί ένα άτομο έκανε μία συνέντευξη και υποθέτω πως παράφρασαν τα λεγόμενα του και αυτό βγήκε λάθος προς τα έξω. Διάβασα κι εγώ τη συνέντευξη και δεν ήταν λες και μιλούσε αυτός. Δε θα κατηγορούσε κανέναν".

back to top

Comments

release athens iggy pop breakroom

AGENDA

No event in the calendar
March 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31