Φρέσκο αίμα χρειάζεται το rock & roll κατά τον Jack White

Ρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχουν ροκ μπάντες σε μεγάλα φεστιβάλ!

Την άποψη του πως το rock & roll χρειάζεται νέο αίμα εξέφρασε ο Jack White σε συνέντευξη του, ακολουθώντας τα βήματα των Roger Daltrey και Bono οι οποίοι είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για τον ήχο των νέων καλλιτεχνών. Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την απουσία rock & roll ονομάτων από τα lineups των μεγάλων φεστιβάλ, ο White είπε πως από τις νέες μπάντες λείπει ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, η αγριάδα. 

"Το rock & roll χρειάζεται μία ένεση από φρέσκο νεανικό αίμα για να τους ρίξει όλους νοκ άουτ. Νομίζω πως αυτό ζυμώνεται και ζυμώνεται και είναι έτοιμο να συμβεί. Είναι καλό νομίζω. Από τη σύλληψη του rock & roll, κάθε 10 με 12 χρόνια υπάρχει ένας νέος αέρας και μία νέα ένεση αυτού που νομίζω λέμε πανκ συμπεριφορά ή κάτι παρόμοιο. Μία αγριάδα. Τα πράγματα γίνονται τρελά και συνεχίζουν να είναι για μερικά χρόνια. Και μετά ηρεμούν και μετά πρέπει να περιμένεις για το νέο κύμα ώστε ο κόσμος να ενθουσιαστεί και να αρχίσει να ουρλιάζει ξανά." είπε χαρακτηριστικά ο Jack White.

Το νέο του άλμπουμ, Boarding House Ranch, κυκλοφορεί στις 23 Μαρτίου και θεωρείται ήδη το πιο πολυαναμενόμενο άλμπουμ της χρονιάς. 

back to top

Comments

release athens iggy pop breakroom

AGENDA

No event in the calendar
February 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28