Κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ των Broken Tempo

Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ των Broken Tempo με τίτλο Fake Good Morning.

Το Fake Good Morning αποτελεί τον τελικό προορισμό μιας πορείας που είχε ως σκοπό να συνδυαστεί η τεχνολογία και ο σύγχρονος ήχος με τα ηλεκτρικά και τα κλασικά όργανα, καθώς και να συνταιριαστούν οι πολλαπλές μουσικές επιρροές των Broken Tempo. Στόχος δεν είναι παρά η δημιουργία ενός πρωτότυπου μουσικού αποτελέσματος, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων.

Η ηχογράφηση και η παραγωγή του άλμπουμ αποτέλεσε μία επίπονη αλλά συγχρόνως και γοητευτική διαδικασία. Εκατοντάδες ώρες μέσα στο στούντιο ξοδεύτηκαν τόσο για την καλύτερη ηχητική ποιότητα όσο και σε πειραματισμούς που έδωσαν στον ήχο των Broken Tempo μια ιδιαίτερη ταυτότητα.

Το άλμπουμ περιέχει 6 τραγούδια, 3 instrumentals και ένα remix του ομώνυμου τραγουδιού  (Fake Good Morning) από τον Poordream. 

Η παραγωγή έγινε από τον Ηλία Τσιπτσέ, μέλος των Broken Tempo. H μίξη και το μάστερινγκ τεσσάρων τραγουδιών (Can't Get it Out, Whispers, Fake Good Morning, Immaterial Monarch) έγινε από τον Στράτο Αθανασίου, ο οποίος ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία της παραγωγής και της ηχογράφησης. Στα υπόλοιπα τραγούδια η μίξη και το μάστερινγκ έγινε από τον Ηλία Τσιπτσέ. 

Άκου το νέο άλμπουμ εδώ

Αγόρασε το νέο άλμπουμ από το Bandcamp ή μέσω iTunes

Ο σχεδιασμός του εξωφύλλου έγινε από τον Μιχάλη Ραφαήλ, μέλος της πολυβραβευμένης ομάδας της Beetroot design group.

 

back to top

Comments

AGENDA

No event in the calendar
August 2020
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Editorial