Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων από τις πυρκαγιές

Την Τετάρτη 1 Αυγούστου!

Όπως όλοι μας, μαζί και ο κόσμος της μουσικής δεν έμεινε ασυγκίνητος από την τραγωδία των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική που κόστισαν τη ζωή πάνω από 80 συμπολιτών μας και προξένησαν ανυπολόγιστες υλικές ζημιές από όπου πέρασαν. Στο τεράστιο και συγκινητικό κύμα αλληλεγγύης των ημερών, έρχεται να προστεθεί και μία συναυλία, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων ως οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες. Θα εμφανιστούν ονόματα όπως Νιghtstalker, Panx Romana, Ψυχόδραμα 07, Last Drive, Fundracar, Λόγος Τιμής, Anser, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα μέσα στις επόμενες ημέρες. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Αυγούστου στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, με προαιρετική συνεισφορά της τάξεως των 5 ευρώ και θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Συγκλονισμένοι από την πρόσφατη τραγωδία που χτύπησε τους συνανθρώπους μας, έχοντας μαζί μας συλλογικότητες, δομές και δράσεις αλληλεγγύης από ολόκληρη την Αττική, δρούμε και κάνουμε το αυτονόητο: Βοηθάμε όσο και όπως μπορούμε, άμεσα, μέσω της ενασχόλησής μας, μέσω αυτού που ξέρουμε να κάνουμε: Τη διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων.

Διοργανώνουμε μία μεγάλη συναυλία, με την αφιλοκερδή συμμετοχή γνωστών μουσικών της ελληνικής hip hop - rock - εναλλακτικής μουσικής σκηνής, καλών φίλων, κάποιοι εκ των οποίων έχουν και οι ίδιοι (ή συγγενικά τους πρόσωπα) πληγεί από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές.

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου, στον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, συγκεντρώνουμε πόρους που θα διατεθούν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους πληγέντες (χωρίς τη διαμεσολάβηση κρατικών φορέων και μηχανισμών), διαδικασία της οποίας την διαφάνεια θα πιστοποιήσει νομικός.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη μοναδική συγκυρία, για να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

back to top

Comments

release athens iggy pop breakroom

jan van pavlidis kako poihma breakroom gagarin 205 athens

AGENDA

No event in the calendar
April 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Editorial