Το breakroom.gr ψάχνει τους νέους κινηματογραφικούς συντάκτες του

Γράψε γι' αυτά που βλέπεις!

Έπειτα από τέσσερα χρόνια πορείας στη μουσική, το Breakroom.gr θα ξεκινήσει να πηγαίνει… κινηματογράφο και να βλέπει σειρές. Είναι αλήθεια πως τόσο η μουσική όσο και οι ταινίες αποτελούν δύο αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινής μας ζωής. Και η αλήθεια είναι πως είναι δύο κομμάτια αλληλένδετα. Η μουσική δημιουργεί εικόνες και οι εικόνες δημιουργούν μουσική.

Αγαπάμε τον κινηματογράφο, τις σειρές, λατρεύουμε τη μυρωδιά των ποπ κορν και θεωρούμε πολύ αναπαυτικές τις θέσεις των κινηματογραφικών αιθουσών. Και, πλέον, νιώθουμε την ανάγκη να αρχίσουμε να μιλάμε για αυτό το δεύτερο μεγάλο μας πάθος, για όλα αυτά που εξιτάρουν τα μάτια μας και τα μυαλά μας έτσι ώστε να μεταφέρουμε αυτή τη μαγεία σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε.

Βλέποντας πως η ανάγκη των αναγνωστών προς τον κινηματογράφο μεγαλώνει, αποφασίσαμε να αρχίσουμε να ζωγραφίζουμε εικόνες με τις λέξεις μας. Εικόνες με κατασκόπους, σούπερ ήρωες, ιππότες, ναυαγούς, βασιλιάδες, αυτοκίνητα, γκάνγκστερ, μάγους, εικόνες που θα αποτυπώνουν τη μαγεία που έρχεται στις οθόνες μας.

Το Breakroom.gr κάθεται αναπαυτικά στη θέση του, πίνει μια γουλιά από το αναψυκτικό του και είναι έτοιμο να δει όλα όσα συμβαίνουν στις οθόνες, μικρές και μεγάλες.

Αν σε ενδιαφέρει να συνεργαστείς με το Breakroom, τα πράγματα που θέλουμε από σένα είναι λίγα και καλά: 

- Να είσαι συνεπής στις προθεσμίες

- Να μπορείς να αφιερώσεις ένα μικρό μέρος του χρόνου σου στο site

- Να έχεις γνώση του κινηματογράφου και των τηλεοπτικών σειρών και να ψάχνεις διαρκώς νέα πράγματα γι' αυτά

- Να αγαπάς αυτό που κάνεις

- Να είσαι άνω των 18 ετών

 So, αν θεωρείς πως έχεις όλα τα παραπάνω και πάραυτα έχεις τη λόξα και θες ακόμα να γράψεις για το Breakroom, αυτά που πρέπει να κάνεις είναι τα εξής:

Να στείλεις ένα email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  με:

- Ένα κείμενο σου για να έχουμε μία ιδέα για το πως γράφεις

- Αν έχεις γράψει σε άλλα site στο παρελθόν και ποια ήταν αυτά

H θέση είναι εθελοντικού χαρακτήρα

Θα χαρούμε πολύ αν μέσα από όλο αυτό θα βρούμε εκείνον, εκείνη ή εκείνους που θα κάνουν την ομάδα του Breakroom καλύτερη και μεγαλύτερη!

back to top

Comments

marina diamonds 2019 breakroom athens

candlemass 2019 breakroom athens

lara fabian 2019 breakroom athens

deerhunter 2019 breakroom athens

AGENDA

No event in the calendar
December 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31